over

over

Herken je dat er veel en hard gewerkt wordt, maar dat het resultaat achterblijft? Energie en geld lekken weg door stroeve systemen, samenwerkingen of verkeerde oplossingen. De continuïteit en veerkracht van je organisatie staan onder druk doordat talent alweer vertrekt en nieuwe ontwikkelingen harder gaan dan jijzelf. En de wekelijkse brandjes vragen zoveel aandacht dat je niet aan de strategie toekomt. Zo krijg je als leider geen grip op waarom dingen gaan zoals ze lopen en blijft succes uit.

figure

daarom Maarten Sinnema

Ik geloof dat dat anders kan. Ik breng graag de beweging, het plezier en het vertrouwen weer terug. Want dat is er, altijd en voor iedereen. Zie mij als die wind in je rug. Niet direct zichtbaar, wel voelbaar. Soms dwars door alles heen, regelmatig uit onverwachte hoek maar altijd in een duidelijke richting. Je moet nog steeds zelf trappen om vooruit te komen, maar ik ben dat duwtje waardoor je hele organisatie verder komt. Klaar voor de start?

over

Ik ben Maarten Sinnema. Ik ga aan op iedere leider die de wereld ietsje beter wil maken. Die gewoon en bewust wil handelen, moedig wil zijn, verantwoordelijkheid wil nemen en het goede wil voordoen, vanuit het vertrouwen dat de rest dan mee gaat doen.

Mijn diepere motivatie is om onze welvaart meer voor ons welzijn te laten werken. Vanuit liefde, omdat ik iedereen een mildere, betere versie van zichzelf gun. Vanuit autonomie, omdat je in die ruimte anders kunt kiezen en doen. En vanuit plezier, omdat we de dingen niet per se efficiënter, maar wel leuker, innovatiever en vanuit bevlogenheid mogen doen. Ik geloof ook dat al dat ‘doen’ net wat bewuster en meer samen mag. Niet voor de succesvolste of een foutloze oplossing. Wel voor een beter bij jou, je organisatie én de samenleving passend resultaat.

 

en verder

Ik wilde vroeger paleontoloog, brandweerman of architect worden. Ik ben nu vooral mezelf. Ik houd van tennis, musea, kastelen en improvisatietheater. Sport, politiek en de organisatie van een lokaal cultuurfestival houden me bezig. Ik kom elke dag weer bij Petra, Arthur en Olivier in Steenwijk thuis.

anderen over Maarten

Fons Nijnens
Organisatieadviseur, Livingstone-advies
“Hij toont op een constructief kritische manier eigenaarschap. Bovenal is hij prettig om mee te werken en mee te sparren.”
Martijn Balster
Wethouder, Gemeente Den Haag
“Maarten is strategisch buitengewoon sterk, houdt van een uitdaging en is bovenal een resultaatgerichte, warme en benaderbare persoonlijkheid.”
Luuk Heijlman
Gemeentesecretaris, Gemeente Ouder-Amstel
“Hij denkt buiten de gewone patronen en komt met onverwachte initiatieven die een proces net het zetje de goede richting op geven.”
Erica van Lente
Burgemeester, Gemeente Dalfsen
“Zijn werkwijze? Sensitief (politiek-bestuurlijk), slim (op inhoud, proces en relatie), strategisch (breed kijkend, met de lange termijn in ogenschouw) en super-plezierig in het contact.”
Bernard van den Belt
Wethouder, Gemeente Kampen
“Maarten is een man die je nodig hebt als de situatie, net als spaghetti, complex, onoverzichtelijk en politiek erg gevoelig is. Hij geeft structuur, duidelijkheid en overzicht.”
Vincent Siegmund
Directeur, SSC ONS
“Maarten heeft door zijn rust, overzicht en gevoel voor (bestuurlijke) verhoudingen onze samenwerking en partnerschap met daadkracht een flinke stap verder gebracht.”
Jan Dick de Kort
Gemeentesecretaris, Gemeente Diemen
“Maarten is de man die het antwoord op de nog te stellen vraag al klaar heeft.”